google8008cc1771400f97.html
  Зареждане... Моля, изчакайте...

Последвайте Ни:


   BGtop


   Препоръчани сайтове:

   iOSXbg


Предпочитани Марки

Новости


Поръчка

Може да направите Вашата поръчка Online ( 24 часа / всеки ден ).
Цената на всеки продукт е крайна с вкл. ДДС.

Правенето на поръчка от www.papalin4o.com е лесно - разгледайте нашият магазин, изберете подходящият за Вас артикул.

Натиснете бутон "Поръчай" или "Избери Вариант".

Чрез натискането на "Поръчай" добавяте избрания артикул директно във вашата кошница, след което можете да продължите да пазарувате или да завършите поръчката.

Бутон "Избери Вариант" ще срещнете при продукти, които имат различни опции, като цвят. За да добавите такъв продукт във Вашата кошница, задължително ще трябва да изберете подходящата за Вас опция от падащото меню или с отметка.

След като сте добавили желаният артикул във вашата кошница е необходимо да продължите със завършването на поръчката, като натиснете бутон "Направи Поръчка".

Следващата стъпка е да попълните необходимата информация за поръчката – място и дата на доставка, послание, специални инструкции, данни за получателя, Ваши данни. Оставете телефони за обратна връзка с Вас в случай, че не можем да Ви открием на адреса или имаме допълнителни въпроси.


Ако имате специални инструкции, като предпочитан час на доставка или други особености, попълнете полето за Инструкции за поръчка/Коментар.

 

ВАЖНО!!!  Ако поръчката ще бъде до офис на Еконт е нужно във полето АДРЕС НА ЕКОНТ да го напишете!

Пример 1: 1034 София Бигла

Пример 2: гр. София кв.Лозенец ул.Бигла N37

 

Ако сте нов клиент, може да направите регистрация и да си откриете акаунт и по този начин можете да се възползвате от по-лесния и бърз начин за извършване на следващи поръчки без да се налага да въвеждате всеки път Вашите данни.

Получаването на номер на поръчка и код за достъп Ви гарантира, че поръчката е приета и ще бъде доставена в посоченото време;
papalin4o.com”  не гарантира точността при изпълнение на поръчки, при които посочените данни са грешни или непълни.

 

ВАЖНО!!! Всички продукти се доставят от куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС, благодарение на което клиента има право в момента на получаване на пратката от куриера на Еконт, да отвори пратката и да провери съдържанието на пакета до максимум 15 минути.

 

Поръчки направени след 16:30 часа, се обработват на следващият работен ден, поръчки направени в петък след 16:30 часа, се обработват в събота.

"papalin4o.com" изпълнява поръчки за територията на Р. България.

papalin4o.com  си запазва правото да откаже дадена поръчка при невъзможност да бъде изпълнена в срок или поради форсмажорни обстоятелства, като в тези случаи възстановява сумата на поръчката на клиента.


Цялата предоставена информация се използва от papalin4o.com  единствено, за да бъде доставена Вашата поръчка коректно! papalin4o.com гарантира конфиденциалността на личните данни.

 

БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ ИЗБРАХТЕ "PAPALIN4O.COM"