google8008cc1771400f97.html
  Зареждане... Моля, изчакайте...

Последвайте Ни:


   BGtop


   Препоръчани сайтове:

   iOSXbg


Предпочитани Марки

Новости


Общи Условия

Настоящите Общи условия уреждат взаимоотношенията между администраторите на интернет сайта papalin4o.com от една страна и потребителите на електронни (Интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн papalin4o.com (наричан за краткост Сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон разположени на страниците на papalin4o.com (с изключение на линка към настоящите Общи условия) Вие-потребителят на Сайта се съгласявате, изцяло приемате и се задължавате да спазвате тези Общи условия.

-       papalin4o.com изпълнява поръчки за доставка в цяла България.

-       Доставка при плащане с "Наложен Платеж" се изпълнява, след потвърждаване на поръчката от страна на клиента по телефона.

-     “papalin4o.com”  си запазва правото да откаже дадена поръчка при невъзможност да бъде изпълнена в срок или поради форсмажорни обстоятелства, като в тези случаи възстановява сумата на поръчката на клиента.

-       Необходимо условие от Ваша страна е да предоставите пълна и точна информация за адреса на получателя, както и телефон за връзка.

-       Личните данни, които “papalin4o.com” получава при регистрацията Ви в Сайта, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с Вас в случай на възникнали проблеми, свързани с изпълнението на Ваша поръчка. “papalin4o.com” гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на “papalin4o.com” заедно с прилежащите към него данни по всяко време при желание от страна на потребителя.

-      с регистрирането си във www.papalin4o.com, всеки един потребител се съгласява с това да получава уведомяващи мейли за нови продукти или промоционални, от които мейли може да се откаже във всеки един момент.

-       “papalin4o.com” не поема отговорност за инициирани поръчки с неточни адрес или данни на получателя.

-       “papalin4o.com” не поема отговорност за неизпълнени доставки вследствие от това, че лицето-получател не е на посочения адрес и/или в посочения интервал от време.

-       “papalin4o.com” не носи отговорност за неизпълнение на доставка, когато не е даден точен адрес и/или телефон на получателя.

-       Правейки поръчка, Вие се съгласявате, изцяло приемате и се задължавате да спазвате тези Общи условия на “papalin4o.com”.

ВАЖНО!!! www.papalin4o.com НЕ носи отговорност за създадени проблеми от неправилно използване на продуктите.

БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ ИЗБРАХТЕ "PAPALIN4O.COM"